Zondagsschool

Onze zondagsschool draagt de mooie naam ´Laat de kinderen tot Mij komen´. Jezus zegt: “Laat de kinderen tot Mij komen, en verhindert ze niet, want derzulken is het Koninkrijk Gods”. (Markus 10:14). We hebben de taak om onze kinderen aan de hand te nemen en tot Christus te leiden, Die niet alleen een Zaligmaker wil zijn voor volwassenen, maar ook voor kinderen.

De zondagsschool is bedoeld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en wordt elke zondagmiddag (uitgezonderd de basisschoolvakanties) tussen 14:30 en 15:30 gehouden op de volgende locaties:

  • Pniëlkerk
  • Wilhelminaschool
  • Groen van Prinstererschool
  • Petrus Dathenusschool

Als zondagsschool maken we gebruik van de boekjes van het LCJ. Deze worden aan ieder kind uitgereikt. Hierin is te vinden waarover verteld zal worden en welke tekst en versje geleerd moet worden. Deze gegevens zijn teven terug te vinden op de site van het LCJ.

De kinderen worden iedere zondag overhoord, en voor het goed opzeggen van de tekst en het versje krijgen ze hiervoor een aantal punten. Deze kunnen aan het einde van het zondagsschoolseizoen worden ingewisseld voor een mooi cadeau tijdens de puntenavond.

Het bestuur van de onze zondagsschool bestaat uit:

1e Voorzitter: J. van Veen 06-20 70 54 25
2e Voorzitter: J.J. Loosman 0527-745004
Secretaris: E.A. Mulder 0527-683687
Penningmeester: T. Schenk 0527-685717

Voor meer informatie over het zondagsschoolwerk kunt u contact opnemen met één van de bestuursleden of mailen naar .