Hoor, Israël! de HEERE, onze God, is een enig HEERE! Zo zult gij den HEERE, uw God, liefhebben, met uw ganse hart, en met uw ganse ziel, en met al uw vermogen. -- Deuteronomium 6:4-5 (DagelijksWoord.nl)

Aanmelden Activiteit

Kerstoverdenking 16+ (D.V. 22 december van 19:00 tot 21:30)

De tijd van kerst is weer aangebroken! We willen dit prachtige heilsfeit vieren met alle jeugd van de kerk van 16 jaar en ouder en ook jij bent van harte uitgenodigd!

D.V. zondagavond 22 december willen we een kerstavondje organiseren met een mooi programma waarbij we eerst lekker samen gaan eten en daarna hopen stil staan rond kerst door een korte overdenking, samen te zingen en een Bijbelquiz.

Wil jij ook op de kerstavond komen? Geef je dan gauw op! Iedereen is van harte uitgenodigd en neem gerust vrienden en vriendinnen mee! Opgeven kan tot uiterlijk D.V. donderdag 19 december.

De avond zal om 19:00 beginnen in de grote zaal van de Pniëlkerk met het kerstdiner. En de avondinvulling zal bestaan uit een “kerst sing-in”, een overdenking over Kerst door Grietje Baak en een spannende quiz! We hopen rond 21:30 de avond af te sluiten.
Samen hopen we op een gezegende avond met een mooie opkomst waar Zijn geboorte centraal staat!

Voor het eten wordt gezorgd dus een eigen bijdrage is niet nodig.

Opgeven voor de avond kan door middel van onderstaande knop.


Schaatsen -16 (D.V. zaterdag 11 januari 2020 van 12:00 tot 17:00 uur)

De winter komt er weer aan.. de kriebels om te schaatsen ook weer! Daarom word er vanuit de kerk een gezellige avond georganiseerd. D.V. Zaterdag 11 januari is het zover, we gaan weer gezellig een middag schaatsen met de jeugd van -16. We gaan naar Leisure World in Dronten.

Wil jij samen met je vriend(inn)en ook graag mee? Inschrijven kan tot D.V. Woensdag 8 januari. Jullie worden verwacht in de Pniël om 12 uur, om daar samen te eten. Na het eten vertrekken we naar Dronten om te Schaatsen. Voor 17.00 hopen weer terug op de Bult te zijn.

Wil je schaatsen huren, dat kan! Maar geef dit van te voren even door.

De eigen bijdrage van deze middag bedraagt €5,-

Opgeven voor deze middag kun je doen via de knop onder dit bericht.


Chauffeurs Schaatsen -16 (D.V. zaterdag 11 januari 2020 van 12:00 tot 17:00 uur)

Vind jij het leuk als chauffeur mee te gaan met het schaatsen -16, geef je dan snel op via de onderstaande knop.